Perjalanan Shazzmin Collection Slideshow: Shazzmin’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.

Profil Syarikat

Perubahan gaya hidup yang berlandaskan syariat terutamanya kepada warga muslimah masa kini menjadi titik permulaan kepada perniagaan kami. Perniagaan yang dimulai dengan hobi dan minat terhadap pemakaian dan rekaan tudung muslimah menjadi inspirasi kami dalam bidang perniagaan ini. Sebagai sumbangan sosial kami kepada masyarakat untuk berpakaian yang bersesuaian dengan gaya hidup muslimah moden masa kini, SHAZZMIN COLLECTION telah tampil sebagai sebuah syarikat yang menjual pelbagai koleksi tudung muslimah secara runcit dan borong.
Penubuhan SHAZZMIN COLLECTION telah mandapat sambutan yang baik dikalangan pemborong-pemborong dan peniaga-peniaga kecil di seluruh negara. Kami menyediakan perkhidmatan kurrier servis bagi destinasi di luar lembah kelang. Kadar bayaran adalah mengikut timbangan berat dan percuma untuk berat tidak melebihi 3kg. Para peniaga boleh mengambil sendiri stok di premis kami yang beralamat di No. 39, Jalan 7/7A, Seksyen 7, 43650, Bandar Baru Bangi, Selangor. Penghantaran juga boleh dibuat oleh pihak kami atas permintaan pada kadar kuantiti stok yang tertentu bagi kawasan sekitar lembah kelang sahaja.
Kami akan mengadakan promosi jualan di lokasi-lokasi tertentu yang di iklankan di ruangan iklan dan promosi di laman web rasmi kami di http://nurshazzmin.blogspot.com dari masa ke semasa. Kami mengalu-alukan sebarang komen daripada anda melalui e-mail di laman web rasmi kami. Semoga anda berpuashati dengan produk dan perhidmatan kami.